Loading...
DET VILDAS SPÅR2019-09-28T11:55:32+00:00

Project Description

DET VILDAS SPÅR

Det är roligt och spännande att följa ett färskt spår genom markerna för att se vad djuret haft för sig. Du får inte bara frisk luft och motion, du får även en bild av djurets vardag. Nordic Safari erbjuder dig en verklig högtidsstund ute i det vilda tillsammans med deras spår och spårstämplar.

Arrangemang: Vi följer och tyder spår och spårtecken. Dagsevenemang.

Säsong: (december) januari-mars

Arrangemangets längd: 4-6 tim

Deltagare: 2-6 personer, minimiålder 12 år

Pris: 1450 kr per person.

Ingår i priset: Information om området och vilka spårtecken vi kan förvänta oss att se under dagen. Egen matsäck medtages.

Förkunskaper: God allmän kondition

Spårtecken som kan ses i området: Älg, rådjur, varg, lo, räv, mård, hermelin, vessla, möss-och sork, hare, skogsfågel.

Utrustning: Vi rekommenderar att du tar på dig kläder anpassade för aktiviteten samt ev. ombyte. Kamera, kikare och vattenflaska. Vi kommer att informera er om det är skidor eller vandring som gäller för dagen innan avfärd hemifrån.

Övrig info: I dagens stressade samhälle är det viktigt att unna kropp och själ lite avkoppling, det kommer vi garanterat att göra under vår vandring/skidfärd när vi ger oss ut för att leta efter nattgamla spår. De flesta av spåren vi kommer att stöta på är gjorda av natt- eller skymningsdjur, men tyvärr har spåren en relativt kort ”livstid” eftersom vinden och solen ganska snabbt gör dessa otydliga. När vi ser något intressant så gör vi korta stopp och våra guider berättar och tyder spåret för er, är det extra intressant så kanske vi följer det en bit.